fåglar

Musik
Är nog det bästa som finns, tyvärr går det att läsa mitt humör av den musik som jag lyssnar på så att lyssna högt går inte. För då frågar familje medlemarna "åh, varför är du så glad" eller "men oj Fanny, vad har hänt?"

Idag har jag varit hemma och inte gjort något, ganska skönt men lite segt, aja jag var tvungen att bli frisk. Hela min familia är sjuk och jag vet inte varför, jag är nog den som klarat mig bäst, men de kan ju bero på att jag är så fruktansvärt bra,
Mitt hår idag har liknat ett fågelbo, min brorsa sa att det kunde på fåglar där så det var nog inget jag inbilla mig

psuuuuuuuuuus

drop in

Så, jag måste då klippa mitt hår lite, var ett tag sedan jag klippte mig hos en frisör, Annars har Filippa och Andrea klippt mitt hår, men nu känner jag att det är dax igen. Det är dax att betala pengar för mitt hår.
Så idag var jag ute efter frisörsalonger, bra sådana, som var öpnna på söndagar. Vilket var väääldigt få. Hittar dock en på t-centralen som är drop in. Tyvärr är det inte så bra där men jag tänkte  ändå kolla priserna.
Hm, oj det råkade visst kosta 500 KRONOR! Tror dom man betalar det för en okej klippning när man kan klippa hos grymma frisörer för ca 350.
Några har för höga tankar om sig själv

Kimya Dawson

Börjat älska musiken som tjejen utan sångröst gör. Söta texten, söt musik.
Annars har julen varit härlig och jag ska börja uppdatera min blogg dagligen, som tidigare, den 8 Januari. Då jävlar ska ni läsa min blogg;)

Idag köpte jag lite kläder, fick ny mobil, dock inget nytt sim-kort så det har blivit lite komplicerat, förstår inte riktigt hur de tänkte då. Om jag skulle få ny mobil för att jag behövde nytt abonemang. Och för att jag tappade bort den gamla i snön.

Pussar<3

god natt/morgon

Mina ögon åker ihop, jag ser dubbelt och måste få sova.
Men nej, vad är i hela min lägenhet? Japp, minst tio fulla brudar som dansar till höööööööööög musik.
Yummy, jag har givit upp försöken till att sova.
Och nu läggs ansvaret över alla barn på mig. Trevligt, de kommer ha en sovande barnvakt

Jesus klev på ett stråkinstrument

Nu har verkligen lärarna överskattat elverna. Två svåra prov till i morgon.
Ett SO prov som vi får fyrtio minuter på oss att göra och ett musik prov där vi ska skriva om olika instrument, hur de är uppbyggda och vilket år de var upptäckta. Hmm... Hur tänker de då? När, när kommer jag få nytta av att kunna att "ett stråkinstrument som violen var upptäckt 1 år och en månad innan jesus dog, det var det instrumentet han klev på när han stukade foten första gången"

Kan nu ibland spela början till clocks på piano och funderar just nu på att bada.

I morse kom vera över vid sju och bakade med mig. Vi vandrade omkring som döda människor och garvade åt våra försök att skicka bakelserna mellan oss.


RSS 2.0