Gud

Hmm.... Igår var det ledarutbildning, var där med Evelina, Linn och Maria. En ny pedagog som hette Poll i efternamn. 
Jag tänker inte skriva något mer om det o när jag gjorde bort mig. 
När jag och Maria skulle gå hem var vi tvugna och gå en bit för mitt SL kort försvann, så först trodde vi att vi hade gått i en cirkel sedan såg vi skyltar som var oläsliga men tillslut såg vi globen. Båda två hoppar upp ner i lycka och börjar sedan springa. Efter tre steg börjar vi gå.
Sen är det då denna bild madde lilla la upp. Jag lovar er hon älskar mig verkligen;)


fan för fia med knuff

jag vill sova


Idag körde vi fia med knuff. Alrig mer, de två monstrena ( Susanna och Vera) körde en pakt mot mig och tog bara ut mig och ingen annan.
Sedan sexårs då jag fick höra att jag var en bra förlorare har jag hatat detta spel och blir helt galen när jag spelar det.
Bra förlorare är något bra men hur ska en femåring kunna veta det? Lyssna på ordet "bra förlorare" det låter hemskt. Jag har fått men för livet sedan denna situation.


 

Så svenska, eng o novell

Dansade nyss, jag vill inte hoppa runt i rosa bodys med svans, jag vägrar.


Skrev nyss en dikt iställer för en novell, hinner inte med mer.
Snövit är klar, hon blir en blomma på slutet och mördar sin styvmamma.

Idag var jag på åhlens och hör en julsång, usch tänker jag men stannar ändå. Det blir bara juligare och juligare låtar, mer och mer panik. Tillslut så tänkte jag fåga expediterna hur de klarar av att lyssna på den musiken hela dagen. Då börjar "Hossiana davids son" sjungas i högtalarna, på opera. Kutar det snabbaste jag kan därifrån utan att det ser konstigt ut.

Pappa har tydligen haft ett punkband, de hette vaxpropp. Kunde de inte kommit med ett lite bättre namn? Kanske snorkråka eller slem?



No pengar senorita

Sitter och gör engelska läxa, vilket innebär att tre språk blandas i en och samma text.

Min mobil som är vit som snö har hamnat i snön. Låååååångt ner på botten så att den inte syns, sitter hemma och har tänt ljus och försöker kontakta den med anden i glaset. Inte riktigt men jag insåg att det är en grym ide ju!
Skolan idag var väldigt.. Konstig. Snöbollskrig och samtals ämnet vid svenskan var gomsegel. Dock hade jag väldigt kul:)

Nu lyssnar jag på Soundtrack of our lives, miss li och Kent. Snacka om att jag är svensk:)

Susanna diktatur

så sitter nu och gör gympa.

Susanna den bleka apan har lagt över allt ansvar till mig, jag måste göra styrka och stretch. Men hon får bestämma musiken. Hur logiskt är det? Rätt svar, inte logiskt alls utan en Susanna diktatur.
Mormor är här och har lagat rulltårta, hon är förvånad över att den tog slut så snabbt. Då kan man undra vad hon förväntar sig ska hända med en rulltårta som är i ett hus fullt av tre sockerberoende ungar, dock gillar jag inte rulltårta men vad ska en stackars Fanny göra om det är det enda som innehåller socker?
Nu ska jag starta en revulotion mot Susannadiktaturen och den ska bli ihågkommen som "FF revulotionen" slagorden är " Låt inte en Susanna bestämma"



Jag skulle skriva något sött om Filippa, Filippa är söt;)

dandansdan´s

Jag och vera gör någon fransk rätt som går åt helvette, vi ska sedan redovisa den på hemkunskapen. Misstänker starkt  att det är det enda vi kommer äta denna vecka, för vi måste öva ganska mycket....

Idag var det vals på gympan, jag var då, som alltid, helt grym och klev bara på nisses fot en gång.
Efter att ha dansat med en människa(nämner inga namn) så var det en pöl av svett i handen. Jag har varit med om fräshare upplevelser :)
Gympa salen blev ett dansgolv och jag tror aldrig att Micke blivit så rörd som när han såg alla elever sväva, rättare sagt hoppa, stampa och trilla,över dansgolvet.

Så tog nyss ut dessa bakverk som jag inte vet vad de heter, och de ser inte bra ut. Två av dem dränktes i vatten och den tredje är bränd. Ska nog ta kort och visa för susanne i morn ;)


om blickar kunde döda

Nu sitter jag här och skriver lite, min mat står uppe på bordet och är äckligt.

Planerar att berätta om rasterna i skolan, då hela C klassen sitter vid sofforna uppe vid uppis och begår mordförsök eller dråp. Det börjar lugnt, man får plats i soffan och behöver inte skrika för att kunna säga något, sen kommer cirka fem person inspringande med mordiska blickar och slänger sig på alla, och då får man känslan att det är dax att flytta på sig.
Sen går man till svenskan***, där man alrdig vet om det är en glad eller arg lärare som väntar, hon nästan värre humörsvängningar en  min klass.


***Med svenskan så menar jag en lektion då man sitter ock skriver samma ord om och om igen i boken(för att det ska se ut som att man skriver) eller då man sitter och prata sedan när läraren kommer arbetar man, ifall blickar kunde döda skulle vi ha tre dödsfall om dagen.


good

fannny är heer

sÅ nu börjas det igen, ni ska få höra om FN, indianer, telletubbies och skor :)

Nu ere tjejmiddag på G och jag måste åka till Madre för att köpa lite efterrätt ( trerätters förstår ni ) Jonna ska sedan komma över och hjälpa till, får se om vi klarar oss.
Det har inte hänt något alls, eller jo massa tyvärr kommer jag inte ihåg allt, säger bara att det var en mössa inblandad.

nu ska jag laga mat och jag känner hur detta G i hemkunskap inte kommer hjälpa till här, låt oss be en bön för mig i köket och för att hewmkunskaps läraren inte ska få se resultatet. ! :)

RSS 2.0